Website maker Ozingavorm

Je kunt het full service noemen als je wilt. Of klantgerichte aanpak. Maar we benaderen een project altijd vanuit meerdere invalshoeken. Wat je wilt bereiken, wat je ziet, wat je doet, wie er komt en wat het oplevert.
Daarom kan het bouwen van een website of webshop een proces zijn dat iets meer is dan een praatje met een plaatje wat online staat.

 

 

Route van het ontwerp

Bij het ontwerpen van een website gaan we u allemaal vragen stellen om erachter te komen wat er voor u, en uw doelgroep en evt. uw organisatie belangrijk is in de vormgeving. Dit gaat verder dan alleen kleuren en lettertypes. Wat wilt u uitstralen? Wat zijn uw kernwaarden? Waar is uw bezoeker naar op zoek en wat zet hem of haar aan tot actie?

Het concept voorstel

Als we de randvoorwaarden helder hebben voor het ontwerp, gaan we aan de slag. In Photoshop maken we een aantal concepten voor de homepage en eventueel een vervolgpagina, maar dit kan bijvoorbeeld ook de profielpagina van een nieuwe gebruiker zijn. We verwerken uw input, voegen er onze ervaring en kennis aan toe en leggen de resultaten aan u voor.

Meer Ozingavorm

Neem contact op:

Demo

David Ozinga

Media designer

M: 06 12 44 66 20

E: info@ozingavorm.nl

Harlingerstraatweg 65

8913 AK Leeuwarden